Waarom wij

Waarom kiezen voor Administratiekantoor Mans

Een ondernemer wil tijd besteden aan zijn/haar vak en het voeren van een bedrijfsadministratie zien velen als een lastige bijkomstigheid.

Het op correcte wijze voeren van de administratie en het hanteren van de juiste wet- en regelgeving voorkomt problemen en kan een ondernemer veel tijd en geld besparen.

Door het verwerken van uw administratie hebben wij inzicht in wat u als ondernemer werkelijk doet, zowel zakelijk als privé. Dit betekent dat wij u tussentijds op de hoogte kunnen en zullen houden over veranderingen die betrekking hebben op uw persoonlijke en zakelijke situatie. Uw jaarrekening, uw persoonlijke inkomstenbelasting c.q. vennootschapsbelasting wordt op het voor u juiste moment gemaakt.

Indien nodig maken wij de facturen welke u aan uw klanten stuurt of kunnen wij u helpen met uw aanvragen voor diverse toeslagen.

Voor de klant die zelf vinger aan de pols wil houden is er de mogelijkheid voor het online verwerken van het kasboek, facturen maken via verkoopmodule of de volledige financiële administratie online voeren met onze controle indien gevraagd.

Wij kunnen ook uw loonadministratie doen met alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien. Sommige van onze cliënten met plus minus 50 man personeel, sturen de urenlijsten van hun personeel op afgesproken dagen via het internet waarna zij binnen een werkdag de loonstroken digitaal aangeleverd krijgen.

Administratiekantoor Mans Rjswijk Den Haag
Administratiekantoor Rijswijk Service

Opzoek naar een administratiekantoor voor BoekhoudingSalarissenBelastingAdviezen?

Boekhouding

Snel en accuraat verwerkt zodat u weet waar u staat met uw bedrijf

Salarissen

Uw loonstroken en Loonheffingaangifte conform de wet AVG tot uw beschikking

Belasting

Voor al uw belastingvragen kunt u bij ons terecht. 

Adviezen

Wilt u advies over uw t financiele toekomst en de toekomst van uw bedrijf. Wij staan voor u klaar.

maak kennis met het team

Persoonlijk contact met uw boekhouder

Alfred

Voor al uw vragen

Monique

Voor al uw vragen maar specifiek tbv uw administratie

Stefan

Voor al uw vragen maar specifiek tbv uw jaarrekening

Chris

Voor al uw vragen maar specifiek tbv uw administratie

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com