Route en contact

J.C. van Markenlaan 3
2285 VL - Rijswijk ZH

Geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.  Na telefonische afspraak kunt u ook in de vooravond en/of in het weekend bij ons terecht.

Ons kantoor ligt aan J.C. van Markenlaan 3, 2285 VL in Rijswijk (Zuid-Holland) op een 50 m afstand van winkelcentrum De Boogaard en daardoor zijn wij ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. Bereikbaar binnen 2 minuten rijden van de snelwegen A4 en A13;

Bent u op de A4 neem dan afslag 11 en ga bij de stoplichten rechtsaf. Dit is de Prinses Beatrixlaan. Bij de 2e stoplichten linksaf de Winston Churchillaan op. Hierbij bij de 1e afslag voor de kerk rechtsaf en na 50 meter op de T-splitsing rechtsaf. Nu links met de bocht mee dan is het 2e pand aan uw rechterhand nummer 3.

Vanuit de stad Den Haag: Vanaf de Prinsengracht linksaf de Buitenom op en weer links naar de S100. Rechtsaf de Wouwemanstraat op en deze vervolgen naar de Fruitweg en verder volgen naar de Melisstrokenlaan. Dan linksaf de Moerweg op en deze volgen tot u op de Prinses Beatrixlaan zit. Bij Winkelcentrum De Boogaard aan uw linkerhand na ongeveer 70 meter (vóór het BP station) rechtsaf de Prinses  Irenelaan op dan linksaf de Doctor Poelslaan op waarna u weer links gaat de C.T. Storklaan op en aan het eind met de bocht mee zit u op de JC van Markenlaan en deze volgens tot nummer 3.   

Wanneer u een afspraak heeft kunt u uw auto parkeren direct rechts naast de ingang (rechts vd trap) op onze parkeerplaats.

Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij uiteraard graag bereid deze te beantwoorden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-3664216 

KVK nr

27176831

Becon nummer

486474

Contact Formulier

Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij uiteraard graag bereid deze te beantwoorden.

 • 2 + 99 =
Google Map

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com